Welkom

op de site van Christelijke Basisschool De Linde - Laag Zuthem.

U bezoek deze site mogelijk via een mobiel apparaat (telefoon, tablet) of een klein scherm / lage resolutie. De site layout en inhoud is geoptimaliseerd voor grotere schermresoluties.  U kunt de site nu raadplegen maar niet alle informatie is zichtbaar of wordt op de juiste manier gepresenteerd. Onze excuses hiervoor - de komende tijd zal ook de mobiele site verder worden geoptimaliseerd.

We raden u aan, als u alle inhoud en mogelijkheden van deze site te benutten om www.cbsdelinde.nl te bezoeken op een groter scherm (via computer of laptop)

Medezeggenschapsraad basisschool De Linde

Doel en taken MR
De Medezeggenschapsraad (MR) van basisschool De Linde heeft een uitvoerende functie en heeft als doel het bevorderen van de openheid, de kwaliteit van het onderwijs en het onderling overleg binnen de school. Afhankelijk van het onderwerp heeft de MR advies- en/of instemmingsrecht. Taken voor de MR om het doel te behalen, zijn:

  • het welzijn van de leerlingen in stand houden;
  • het contact tussen ouders en de basisschool onderhouden;
  • personeelsinformatie beschikbaar maken;
  • zorgen voor een efficiënte taakverdeling binnen het personeel;
  • begroting.

Medezeggenschapsraad basisschool De Linde
De MR van basisschool De Linde wordt gevormd door vrijwilligers en ingevuld door twee ouders en twee leerkrachten: mevr. P. de Graaf en mevr. M. de Vries (voorzitter) en mevr. I. Boermans (secretaris) en mevr. M. Lassche. Deze leden worden gekozen door ouders, het personeel, de directie en het bestuur. Deelname aan deze raad eindigt zodra de leerling van de ouder niet meer op onze basisschool staat ingeschreven, of als een lid zelfstandig opstapt.

Interesse om deel te nemen aan de MR van basisschool De Linde? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De MR vergadert acht keer per schooljaar, die worden verspreid over vier contactmomenten. Deze vergaderingen zijn tweedelig; een openbare vergadering en een vergadering met de directie en het bestuur van De Linde. Vragen,  opmerkingen en ideeën voor de MR kunnen ingediend worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

CBS De Linde
Kolkweg 41
8055 PT Laag Zuthem
0529 - 49 75 08

directie.linde@ijsselrijk.nl
   logo ijsselrijk wit

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30