Welkom

op de site van Christelijke Basisschool De Linde - Laag Zuthem.

U bezoek deze site mogelijk via een mobiel apparaat (telefoon, tablet) of een klein scherm / lage resolutie. De site layout en inhoud is geoptimaliseerd voor grotere schermresoluties.  U kunt de site nu raadplegen maar niet alle informatie is zichtbaar of wordt op de juiste manier gepresenteerd. Onze excuses hiervoor - de komende tijd zal ook de mobiele site verder worden geoptimaliseerd.

We raden u aan, als u alle inhoud en mogelijkheden van deze site te benutten om www.cbsdelinde.nl te bezoeken op een groter scherm (via computer of laptop)

Directie en Intern Begeleider

[foto]
Pleunie Schoonewelle

Directrice |
Begaafheidsspecialist

directie.linde@ijsselrijk.nl 

 • Ik ben Pleunie Schoonewelle en sinds 1 jan. 2012 als directeur werkzaam op ‘De Linde’.

  Na mijn HAVO examen ben ik 1 jaar naar de Highschool geweest in de Verenigde Staten. Daarna heb ik de Pedagogische Academie ‘Felua’ gevolgd in Ede. Als juf ben ik in 1981 begonnen in Zwartsluis en daar lang in alle groepen van eerst de lagere school en later de basisschool werkzaam geweest.

  Na de PABO heb ik een aantal cursussen gevolgd voor het middenmanagement, wat resulteerde in een functie als bovenbouwcoördinator op mijn eigen school. Vervolgens heb ik de tweejarige opleiding tot aspirant directeur gevolgd en daarna het laatste jaar om volledig bevoegd te zijn voor directie PO.

  Na 1 jaar als interim directie op een school te hebben gewerkt, kwam de vacature als directeur voor ‘De Linde’ voorbij. Nog steeds ben ik blij dat ik hier mijn werk mag doen. Op een kleine school zijn de kinderen bij iedereen bekend en zorgen we eigenlijk allemaal een beetje voor iedereen. Er is een grote betrokkenheid van alle geledingen met elkaar en de ouders staan dichtbij de school. Dan kun je ook samen werken aan het motto van de school:   “Vanuit een veilige basis groeien in kennis en vaardigheden”.

  Met het team werken we er aan om in ieder kind de eigen talenten te ontdekken en te helpen ontwikkelen, naar eigen niveau en kunnen.

[foto]
Mieneke Aalberts

Intern Leerlingbegeleider

ib.linde@ijsselrijk.nl

 • Omdat ik van ‘samen’ en van ‘persoonlijk’ hou en het mooi vind om te zoeken naar kansen, lijkt De Linde mij een fijne plek.

  Naast het werk dat ik bij jullie op ga pakken, ben ik ook IB-er op de Goede Herderschool in Wapenveld. Daar woon ik ook, samen met Gerrit mijn man en onze jongens Jesse en Micha.

  Verder zet ik mij ook vanuit mijn eigen bedrijfje Spring & Spark graag in voor kinderen en hun ouders, bijv. door het geven van de ‘Blij met mij!’ training, samen met Ineke.  Via Driestar Educatief doe ik klussen als onderwijsadviseur Relaties en seksualiteit en via Intraverte kom ik in verschillende klassen om te werken aan een veilig groepsklimaat. Kortom: ik hou van werk en zoek liefst naar manieren om verschil te maken voor kinderen, vooral als het gaat om hun sociaal emotionele ontwikkeling en weerbaarheid. Mijn geloof in God en wie we door Zijn genade mogen zijn, speelt daarin ook een belangrijke rol.

  Gelukkig blijft er ook nog tijd over voor mijn gezin en ontspanning. In mijn vrije tijd wandel ik lekker door het bos met onze hond. Of vind ik het heerlijk om op of bij het water te zijn. We boffen dan ook maar dat we heel regelmatig een weekend in Friesland of aan de Noord- Hollandse kust door kunnen brengen. Als het geen buitenweer is, ben binnen lekker creatief bezig, of vind ik het leuk om met ons vieren een spel te doen.

CBS De Linde
Kolkweg 41
8055 PT Laag Zuthem
0529 - 49 75 08

directie.linde@ijsselrijk.nl
   logo ijsselrijk wit

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31