op de site van Christelijke Basisschool De Linde - Laag Zuthem.

U bezoek deze site mogelijk via een mobiel apparaat (telefoon, tablet) of een klein scherm / lage resolutie. De site layout en inhoud is geoptimaliseerd voor grotere schermresoluties.  U kunt de site nu raadplegen maar niet alle informatie is zichtbaar of wordt op de juiste manier gepresenteerd. Onze excuses hiervoor - de komende tijd zal ook de mobiele site verder worden geoptimaliseerd.

We raden u aan, als u alle inhoud en mogelijkheden van deze site te benutten om www.cbsdelinde.nl te bezoeken op een groter scherm (via computer of laptop)

Onderbouw

De leerlingen van basisschool De Linde zijn gewend om met kinderen van alle leeftijden op te trekken en dat merken we in onze groepen. Een fijne sfeer, gemoedelijke omgangsvormen en een gezellige, rustige leeromgeving.

Lesmethodes

• Speelse en interactieve lesstof dankzij de zogeheten ‘Letterflat’ en ‘Rekenflat;
  • Taal, rekenen en motoriek op een manier dat past bij het jonge kind;
  • Iedere les heeft een eigen ‘handpop’ waardoor het kind weet aan welk doel er wordt gewerkt;
  • Taal en lezen op systematische wijze met aandacht voor technisch lezen en leerling-software voor thuis. Ook wordt er gebruikgemaakt van de bibliotheek op school met boeken die aansluiten bij de lesstof;
  • Rekenen leren op drie niveaus met afwisselend zelfstandig werken, met de leerkracht werken en thuis met software spelen.

CBS De Linde
Kolkweg 41