op de site van Christelijke Basisschool De Linde - Laag Zuthem.

U bezoek deze site mogelijk via een mobiel apparaat (telefoon, tablet) of een klein scherm / lage resolutie. De site layout en inhoud is geoptimaliseerd voor grotere schermresoluties.  U kunt de site nu raadplegen maar niet alle informatie is zichtbaar of wordt op de juiste manier gepresenteerd. Onze excuses hiervoor - de komende tijd zal ook de mobiele site verder worden geoptimaliseerd.

We raden u aan, als u alle inhoud en mogelijkheden van deze site te benutten om www.cbsdelinde.nl te bezoeken op een groter scherm (via computer of laptop)

Middenbouw

De leerlingen van basisschool De Linde zijn gewend om met kinderen van alle leeftijden op te trekken en dat merken we in onze groepen. Een fijne sfeer, gemoedelijke omgangsvormen en een gezellige, rustige leeromgeving.

Lesmethodes

• Gezamenlijk klassenregels opstellen aan elk begin van het schooljaar;
  • Elke ochtend start met vertellen;
  • Klassensfeer waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt, van leerling tot meester en juf;
  • Betrokkenheid van elke leerling;
  • Het kind aanleren vraagstukken eerst zelf op te lossen of dit even naast zich neer te leggen, daarná hulp;
  • Rekenen op Chrome books vanaf groep 5, middels digitale software;
  • Activiteiten zoals een schooltuintje aanleggen, afval prikken, pannenkoekenrestaurant runnen voor opa’s en oma’s, etc.

CBS De Linde
Kolkweg 41