Welkom

op de site van Christelijke Basisschool De Linde - Laag Zuthem.

U bezoek deze site mogelijk via een mobiel apparaat (telefoon, tablet) of een klein scherm / lage resolutie. De site layout en inhoud is geoptimaliseerd voor grotere schermresoluties.  U kunt de site nu raadplegen maar niet alle informatie is zichtbaar of wordt op de juiste manier gepresenteerd. Onze excuses hiervoor - de komende tijd zal ook de mobiele site verder worden geoptimaliseerd.

We raden u aan, als u alle inhoud en mogelijkheden van deze site te benutten om www.cbsdelinde.nl te bezoeken op een groter scherm (via computer of laptop)

Onze formule

Kleinschaligheid biedt een grote focus op ontwikkeling van een kind en biedt ruimte voor persoonlijke aandacht. Veiligheid, rust en regelmaat. Dit is geen belofte, maar een logisch gevolg van kleinschaligheid. Dit wordt versterkt door onze aanpak van lesprogramma’s, die speciaal zijn afgestemd op onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Daar waar de onderbouw een grotere focus heeft op spelenderwijs leren en ontdekken, zullen kinderen in de bovenbouw meer aandacht krijgen voor het intellect.  
Denk aan: leren overleggen, samenwerken en compromissen sluiten. 

Een logisch gevolg vanuit deze aanpak is uiteindelijk dat kinderen betrokken worden,zelfstandig, respect hebben voor elkaar (leerling-leerkracht-ouder) en gezelligheid ervaren tijdens de lessen.

• vanuit een positief christelijke levenshouding het Evangelie, de verhalen uit de Bijbel, doorgeven. De liefde van God leert ons hoe we omgaan met elkaar in werken, leren en leven;
• een klassenklimaat creëren waarbij kinderen, leerkrachten, ouders en betrokkenen elkaar respecteren en waarbij een veilige schoolomgeving en een goed werkklimaat centraal staan;
• een school in het dorp, voor het dorp, waar iedereen welkom is.

Lees hier meer over ons doel, onze beloftes en onze aanpak van onderbouw, middenbouw en bovenbouw om dit alles te bereiken:
DOEL >
BELOFTE >
AANPAK >

 

 

Vragen over onze unieke onderwijsformule?

Neem contact op met een leerkracht of mail de Pleunie Schoonewelle via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Intakegesprek

 

CBS De Linde
Kolkweg 41
8055 PT Laag Zuthem
0529 - 49 75 08

directie.linde@ijsselrijk.nl
   logo ijsselrijk wit

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30