op de site van Christelijke Basisschool De Linde - Laag Zuthem.

U bezoek deze site mogelijk via een mobiel apparaat (telefoon, tablet) of een klein scherm / lage resolutie. De site layout en inhoud is geoptimaliseerd voor grotere schermresoluties.  U kunt de site nu raadplegen maar niet alle informatie is zichtbaar of wordt op de juiste manier gepresenteerd. Onze excuses hiervoor - de komende tijd zal ook de mobiele site verder worden geoptimaliseerd.

We raden u aan, als u alle inhoud en mogelijkheden van deze site te benutten om www.cbsdelinde.nl te bezoeken op een groter scherm (via computer of laptop)

Bovenbouw

De leerlingen van basisschool De Linde zijn gewend om met kinderen van alle leeftijden op te trekken en dat merken we in onze groepen. Een fijne sfeer, gemoedelijke omgangsvormen en een gezellige, rustige leeromgeving.

Lesmethodes

• Aandacht voor overleg met elkaar, van leerling tot leerling, van leerling tot leerkracht en vice versa;
  • Thematisch werken op de zaakvakken (DaVinci; aardrijkskunde, geschiedenis en biologie in elkaar verweven);
  • De leerling aanspreken op de eigen talenten, creativiteit en eigenaarschap van het leerproces;
  • Voorbereiding op het afscheid van de basisschool;
  • Prettige en open klassensfeer.

CBS De Linde
Kolkweg 41