Close

Team

Op deze pagina stellen de teamleden zichzelf voor.

Anja Hoff – leerkracht onderbouw

Ik ben Anja Hoff; geboren op 24 februari 1961 in Markelo. Ik ging naar de lagere- en middelbare school in Rijssen. Daarna heb ik de opleiding tot kleuterleidster gevolgd op de KLOS in Apeldoorn. In augustus 1980 ben ik mijn schoolloopbaan begonnen als fulltime juf op een basisschool in Markelo. In mijn vrije tijd heb ik de opleiding tot hoofleidster gevolgd en daarna de applicatie cursus zodat ik bevoegd ben voor het lesgeven aan alle groepen van de basisschool.

In 1985 ben ik getrouwd met Leo Hoff en zijn we gaan wonen in Hilversum. De afstand naar m’n werk in Markelo was te groot waardoor ik genoodzaakt was om mijn baan op te zeggen. In Hilversum vond ik vrijwel direct een baan op 2 verschillende basisscholen. Hierdoor leerde ik mijn nieuwe woonplaats op een plezierige manier kennen. Tot de geboorte van ons eerste kind heb ik in het onderwijs gewerkt. Na de geboorte van onze oudste zoon ben ik gestopt met werken, we kregen daarna nog een dochter en een zoon. Alle drie de kinderen zijn in Hilversum geboren. Na 11 jaar Hilversum zijn we verhuisd naar Waddinxveen, daar hebben we bijna 4 jaar gewoond. In Waddinxveen heb ik 1,5 jaar gewerkt op een basisschool in de buurt. In 1999 zijn we verhuisd naar Zwolle, daar wonen we nog steeds. Ik heb de eerste jaren in Zwolle veel vrijwilligerswerk gedaan op de school van onze kinderen. Sinds maart 2007 werk ik op De Linde. Met veel plezier ga ik elke keer naar school. Het werken met kleuters heeft mijn hart, jonge kinderen staan nog vol verwondering in het leven, een prachtig aspect van mijn werk. Sinds 2013 ben ik als leescoördinator intensief betrokken bij de Bibliotheek Op School: voor alle kinderen van De Linde een bibliotheek met aantrekkelijke boeken.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen, te fietsen en piano te spelen. Verder houd ik van bakken (brood, taart) en onderhoud ik graag contacten met vrienden/vriendinnen.

 

Denise Kisteman – onderwijsassistent

Ik ben Denise Kisteman, bijna 25 jaar. Ik woon in Rouveen, samen met Hans, met wie ik onlangs getrouwd ben. Ik ben de Onderwijsassistent voor 2 ochtenden (dinsdag- en vrijdagochtend) in de week.

Ik werk sinds 3 jaar met heel veel plezier op De Linde, waar ik voornamelijk werk met de groepen 3 t/m 6. Ik neem de leerkrachten diverse lessen uit handen. Deze lessen geef ik aan de verschillende groepen, die om beurten uit de klas gaan en bij mij komen.

Naast mijn baan als Onderwijsassistent werk ik bij mijn stiefvader in het snijbedrijf als tekenaar en programmeur van bouwpakketten van aluminium boten.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen, een film te kijken en te koken. Maar mijn grootste hobby is voetbal. Dit doe ik al sinds mijn 11e 3x in de week bij onze plaatselijke voetbalclub SC Rouveen.

 

Jaap Kunst – leerkracht bovenbouw

Mijn naam is Jaap Kunst, ik ben momenteel 31 jaar oud en ik woon in IJsselmuiden. In 2015 ben ik getrouwd met mijn vrouw Mariska, en in november 2016 werden wij de trotse ouders van onze dochter Anneleen.

Mijn onderwijscarrière begon eind 2009 / begin 2010 in het plaatsje Mocuba in het verre Mozambique. Anderhalf jaar lang heb ik daar als vrijwilliger onder meer een Nederlands meisje mogen begeleiden met haar schoolwerk en Engelse lessen gegeven aan lokale Mozambikanen.

Nadat ik terugkwam in Nederland heb ik op diverse terreinen van onderwijs gewerkt. Zo heb ik een aantal jaar in het speciaal onderwijs in Lelystad gezeten, werkte ik een jaar als kerkelijk jeugdwerker en heb ik een jaar als docent Nederlands op een vmbo-school in Kampen gewerkt. Ik heb echter gemerkt dat het werken met een vaste (basisschool)klas mij toch het best ligt.

In mijn vrije tijd ben ik onder andere druk met het jeugdwerk in onze kerk, de Hervormde Gemeente de Hoeksteen in IJsselmuiden. Een project onder andere veel aandacht vraagt, is bijvoorbeeld de organisatie van het Jongerenproject Roemenië: in de eerste week van de zomervakantie gaan we met ruim 30 jongeren een week lang met en voor de bewoners van een vuilnisbelt nabij de stad Cluj-Napoca aan het werk.

Op De Linde heb ik groep 7/8, een fantastische klas waar ik heel blij mee ben. Verder nieuwsgierig naar wie ik ben? Vraag het gerust als je mij op school ziet!

 

Lotte Bouwmeester – leerkracht middenbouw

Ik ben Lotte Bouwmeester, ben 30 jaar en woon samen met mijn man Edward en onze 2 kinderen Bram (2) en Tijn (8 maanden) in Nieuwleusen. Ik ben op De Linde begonnen met mijn stage in pabo 3 en vervolgens heb ik mijn LIO-stage op De Linde mogen lopen. In juli 2008 ben ik afgestudeerd aan de GH. (nu Viaa) Ik had geluk, er kwam een vacature vrij en sinds september 2008 ben ik aan het werk op de De Linde. Ik werk hier nu 8 jaar met veel plezier.

In mijn vrije tijd mag ik graag paardrijden en lekker buiten bezig zijn.

Op donderdag en vrijdag mag ik les geven aan groep 4, 5 en 6. Ik geniet van de kinderen en hun enthousiasme. Voor mij is het belangrijk dat ieder kind zich thuis voelt op school en met plezier naar school gaat. Dit is een belangrijke basis voor de ontwikkeling en een belangrijke basis om tot leren te komen. Namens het team zit ik (samen met een collega) in de MR. Ik hoop hier een extra steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van onze school. Ik vind het leuk om met groep 4, 5 en 6 aan het werk te zijn en er een leuke, leerzame en gezellige tijd van te maken, dit allemaal samen met de kinderen.

 

Margreet Lassche – leerkracht onderbouw

Als leerkracht van groep 1/2/3 wil ik mezelf graag aan u voorstellen. Ik ben Margreet Lassche en werk met veel enthousiasme in de onderbouw. Ik ben begonnen op De Linde als invalkracht in de onder-, midden- en bovenbouw en vond iedere groep een uitdaging, in iedere bouw voel ik me wel thuis. Toen er een vacature vrijkwam in de onderbouw heb ik geen moment getwijfeld en meteen gesolliciteerd. Sinds die tijd ben ik de duocollega van Anja.

Werken met jonge kinderen levert mij veel op. De kinderen zijn puur, oprecht en onbevangen. Er gaat geen dag voorbij of we verwonderen ons ergens over, lachen met elkaar of buigen ons over ingewikkelde vraagstukken.

Op maandag en dinsdag sta ik voor de klas, op donderdag en vrijdag Anja. Wij ervaren het als een goede en fijne samenwerking, we staan graag voor de kinderen, voor u en elkaar klaar!

 

Pleunie Schoonewelle – Directrice

Ik ben Pleunie Schoonewelle en sinds 1 jan. 2012 als directeur werkzaam op ‘De Linde’.

Ik ben geboren op 30 april 1960 in Sommelsdijk, een dorp op Goeree Overflakkee. Vrij snel zijn we met het gezin verhuisd naar de Noord Oost Polder. Daar heb ik mijn jeugd doorgebracht in zowel het buitengebied als het dorp Emmeloord. Na mijn HAVO examen ben ik 1 jaar naar de Highschool geweest in de Verenigde Staten. Daarna heb ik de Pedagogische Academie ‘Felua’ gevolgd in Ede.

Als juf ben ik in 1981 begonnen in Zwartsluis en daar lang in alle groepen van eerst de lagere school en later de basisschool werkzaam geweest.

Ik ben getrouwd met Henk en we hebben 3 kinderen, die inmiddels allemaal de deur uit zijn. Toen de kinderen tieners waren en mijn aanwezigheid thuis minder nodig was, ben ik zelf weer aan de studie gegaan. Allereerst cursussen gevolgd voor het middenmanagement, wat resulteerde in een functie als bovenbouwcoördinator op mijn eigen school. Vervolgens heb ik de tweejarige opleiding tot aspirant directeur gevolgd en daarna het laatste jaar om volledig bevoegd te zijn voor directie PO.

Na 1 jaar als interim directie op een school te hebben gewerkt, kwam de vacature als directeur voor ‘De Linde’ voorbij. Nog steeds ben ik blij dat ik hier mijn werk mag doen. Op een kleine school zijn de kinderen bij iedereen bekend en zorgen we eigenlijk allemaal een beetje voor iedereen. Er is een grote betrokkenheid van alle geledingen met elkaar en de ouders staan dichtbij de school. Dan kun je ook samen werken aan het motto van de school:                 “Vanuit een veilige basis groeien in kennis en vaardigheden”.

Met het team werken we er aan om in ieder kind de eigen talenten te ontdekken en te helpen ontwikkelen, naar eigen niveau en kunnen.

Als ik niet voor school bezig ben, vind ik het fijn om te lezen en buiten te zijn, in de tuin en om te wandelen. Dan gaan we vaak geocachen, een hobby waarbij je met behulp van de gps op zoek gaat naar voorwerpen, in de stad, in het bos, dichtbij en ver weg, zelfs wereldwijd.

Ik hoop nog lang op De Linde bezig te kunnen zijn met onderwijs aan onze kinderen.

 

Tanja Ulderink – leerkracht middenbouw

Mijn naam is Tanja Ulderink-Rijnders. Ik ben in 1960 geboren in Almelo en opgegroeid in Daarlerveen, een dorp daar niet zo ver vandaan. Als kind wist ik al dat ik juf wilde worden en dat is, zoals u ziet, ook gebeurd. Na het afronden van de Pedagogische Academie, ben ik in 1980 in Laag Zuthem gaan werken aan de School met de Bijbel die later de toevoeging ‘De Linde’ kreeg. Na drie jaar moest ik een andere baan zoeken vanwege het sterk gedaalde leerlingenaantal. Ik heb daarna op verschillende scholen invalwerk gedaan en ook een aantal jaren in het voortgezet onderwijs gewerkt, maar ben uiteindelijk toch weer in Laag Zuthem neergestreken. Het contact met de leerlingen, maar ook met de ouders, collega’s en andere betrokkenen ervaar ik als erg plezierig. Ik heb gedurende mijn schoolloopbaan op de Linde in alle groepen lesgegeven. Dit jaar ben ik samen met mijn duo-collega verantwoordelijk voor de groepen 4 t/m 6. De leerlingen echt leren kennen en ontdekken wat ze nodig hebben om een gelukkige schooltijd te hebben, heeft mijn passie.

Ik vind het belangrijk om te professionaliseren. Naast diverse teamscholingen en cursussen, heb ik in 2014 de studie MSEN, Reken-wiskundespecialist/dyscalculie afgerond. Als rekenspecialist hoop ik op de Linde, maar ook op federatief niveau een bijdrage te leveren aan alle facetten van het rekenonderwijs. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in het cultuuronderwijs, door het volgen van de cursus Intern Cultuur Coördinator (ICC) en ben als zodanig het aanspreekpunt voor alle schoolse activiteiten rondom kunst en cultuur.

M’n vrije tijd breng ik graag door met man en kinderen. Ook kan ik echt genieten van een goed boek of het bezoeken van een interessant museum. Reizen staat ook hoog op mijn verlanglijstje. Vooral de Griekse eilanden staan met stip op nummer één. Naast tijd voor mezelf, vind ik het ook belangrijk om er te zijn voor een ander. Mantelzorg, vrijwilligers- en kerkenwerk zijn daar voorbeelden van.

 

Ineke Boermans – intern begeleider

Mijn naam is Ineke Boermans, ik ben de Intern Begeleider en Begaafdheidsspecialist op De Linde. In 1994 heb ik de PABO in Ede afgerond en ben aan het werk gegaan op een basisschool. In mijn loopbaan als leerkracht heb ik alle groepen wel een keer voorbij zien komen. In 2010 heb ik mijn Master SEN onderwijs en zorg afgerond op Windesheim, Zwolle. Daarna ben ik aan het werk gegaan als Intern Begeleider op De Linde. Naast deze baan gaf ik nog les op een andere school van de Federatie Veluwezoom en IJsselstreek. Sinds een jaar sta ik niet meer voor een eigen klas, maar ben ik vooral bezig met mijn werk als Intern Begeleider op verschillende scholen. Wel geef ik les aan de Tilia groep (begaafde leerlingen). Hiervoor heb ik de opleiding tot Begaafdheidsspecialist gevolgd. Mijn werk is afwisselend en uitdagend; op één dag ben ik bezig met de leerlingen, hun ouders, hun leerkrachten of beleidszaken. Mijn taak is om er voor te zorgen dat alle leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen op De Linde. Ik mag daarin van betekenis zijn en dat maakt het zo boeiend!